ORTODONTIE

Ortodontia este specialitatea care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul malocluziilor, in speta pozitia ,rapoartele dintre dinti si oasele maxilare.

Zambetul este partea cea mai expresiva a fetei. Cand o persoana zambeste si are o dantura perfecta reactia celor din jur este una pozitiva. Cui nu i-ar placea sa aiba un zambet atractiv? De acest tratament puteti beneficia la orice varsta !
Nu uitati ca arcadele dentare sunt cele care dau forma jumatatii inferioare a fetei. Majoritatea persoanelor care au fata “mai ascutita" sunt defapt victimele unei ocluzii nocive si acest lucru poate fi corectat, modificand si estetica fetei in mod radical.
Tratamentul ortodontic face ca zambetul dumneavoastra sa fie remarcabil, iar asta va dura toata viata. De asemenea prin corectarea rapoartelor dentare se pot evita foarte multe probleme de ordin dentar de la abraziune si fisuri la probleme parodontale dar si riscul durerilor articulare. A nu se uita ca unul din factorii ce genereaza temuta nevralgie de trigemen este afectarea articulatiei prin prisma unei ocluzii nocive. De asemenea dintii inghesuiti nu pot fi igienizati corect.
Beneficiem de un medic specialist cu experienta si de o gama larga de tratamente de la aparate mobile myofunctionale de ultima generatie ce pot realinia dintii in mod optim ( purtate majoritar noaptea ) , pana la aparate fixe avansate cu estetica deosebita tip Safir ce abia pot fi observate in cavitatea bucala sau sisteme Daemon care permit sedinte mai scurte si un comfort sporit pacientului. Un zambet sanatos este si unul frumos!