IMPLANTOLOGIE

Implanturile dentare pot fii cea mai bune solutie pentru lipsa dintilor. Ele se comporta ca niste radacini artificiale plasate in osul maxilar sau mandibular, pentru a sustine o coroana sau o proteza dentara. Implanturile dentare pot inlocui un singur dinte, mai multi dinti sau chiar pe toti.

Candidatul ideal pentru un implant dentar :

Stare generala si orala buna
Gingii sanatoase
Os sanatos
Nu sufera de boli parodontale
Calitate si cantitate suficiente pentru insertia implanturilor
Procedura de inserare a unui implant dentar este complet nedureroasa, se desfasoara sub anestezie locala, iar postoperator pacientul isi poate desfasura activitatea absolut normal.

Avantajele unui implant dentar:

1
Imbunatateste aspectul - Implantul dentar arata si se simte la fel ca si proprii dinti

2
Imbunateste confortul - Deoarece dintii sunt o parte din corp, implanturile dentare elimina disconfortul unei proteze.

3
Consumul usor al alimentelor - Cu o proteza dentara mestecatul unor alimente poate fi dificila. In timp ce, cu implanturile dentare se permite consumul fructelor sau a legumelor favorite cu incredere si fara durere.

4
Imbunatateste increderea de sine - Implanturile dentare va redau zambetul si va ajuta sa va simtiti bine in pielea dvs.

5
Imbunatateste sanatatea dentara - Implanturile dentare nu necesita diminuarea altor dinti la fel ca si in cazul puntilor dentare. Datorita faptului ca dintii vecini nu sunt modificati pentru a sustine implantul, mai multi dintre dintii propri sunt pastrati intacti, imbuntatind (pe termen lung) sanatatea dentara. In plus, implanturile dentare permit accesul atei dentare mai usor intre dinti, optimizand igiena dentara.

6
Durabilitatea - Implanturile dentare sunt foarte durabile si pot tine o perioada indelungata. Cu grija, implanturile dentare persista intreaga viata. Un simplu consult poate determina daca sunteti un pacient potrivit pentru aceasta interventie, iar toate etapele procedurii va vor fii explicate in detaliu de medicul specialist.