home_dentist2_beforeafter1ahome_dentist2_beforeafter1b

DR. TUDOR BIO CONCEPT

Acest concept se refera la efectuarea unui tratament cat mai aproape fiziologic si biochimic de ceea ce se afla in mod natural in corpul uman.

In acest sens clinica noastra conduce o campanie agresiva prin care incercam sa indepartam din corpul pacientilor substante care ar putea avea efect daunator asupra sanatatii lor.

Candva aprobate, aceste substante au fost indepartate din lumea medicala din cauza efectelor secundare si a aparitiei noilor materiale, care nu genereaza ingestia substantelor toxice in procesul terapeutic.

home_dentist2_beforeafter2ahome_dentist2_beforeafter2b

In acest moment focus-ul nostru este asupra urmatoarelor substante:

AMALGANUL

Material candva apreciat si foarte raspandit, in timp s-a observat o usoara acumulare de mercur in organism iar acum exista multe alternative in inlocurirea lor cu materiale ce nu genereaza o agresiune la adresa corpului dumneavoastra. De asemenea coloreaza ireversibil dintii, mercurul “imbibandu-se”, otravind practic structura dentara.

GAUDENTUL

Odata material ideal, acum aparent corelat cu potentarea carcinogenezei, oxizii generati de acest material ( acele zone negre ce acopera materialul ) au fost gasiti ca fiind toxici si iritativi pentru tesutul parodontal generand inflamatii pana la ulceratii la nivelul acestuia

ACRILATUL

Exceptand tranzitia provizorie spre o coroana permanenta pe baza ceramica, coroanele de acrilat sau cu componenta acrilica s-au observat ca fiind extrem de distructive la adresa parodontiului generand inflamatii severe si accelerand retragerea gingiei. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest material se obtine prin amestecare, amestec care niciodata nu poate fi perfect, in urma caruia rezulta monomer rezidual care este iritativ la adresa gingiei, si aparent, dupa unele studii are actiune cancerigena.