DESPRE NOI

Noi nu tratam boli, noi tratam pacienti, persoane unice cu nevoi unice !

Clinica Dental -T este fondata de o familie de medici dentisti, echipa fiind formata din medici experimentati, cu diferite specializari, facand parte din generatii diferite ce impreuna, impartasesc viziunea unui tratament cat mai eficient, placut si cu rezultate optime.
Credem cu tarie in seriozitatea si rigoarea medicala a tratamenului dar si in arta din spatele stiintei.
Fiecare pacient este unic si trebuie tratat ca atare. Nimeni nu are aceleasi nevoi si aceleasi afectiuni ca un altul si de aceea, fiecare trebuie sa beneficieze de un tratament adaptat situatiei unice in care se afla. Aparatura si tehnicile ultramoderne de diagnostic si tratament de care beneficiati la clinica noastra ne vor ajuta sa va oferim ingrijirea cea mai buna pentru fiecare individ in parte, conform necesitatilor dumneavoastra.

In acest sens, clinica noastra va ofera tratamente avansate care confera rezultate rapide si de durata, pastrand si imbunatatind situatia medicala a pacientului, conform noilor standarde tehnologice si a conceptualitatii occidentale.

Dr. T Bio Concept, ideea din spatele abordarii si filosofia clinicii, se refera la inlocuirea materialelor ce mecanic isi indeplinesc functia cu materiale ce au efect sinergic cu organismul uman, materiale mult mai bine acceptate si cu rezultate mai bune pe termen lung, minimalizand astfel pierderea de tesut biologic ( extractie, retractie gingivala, etc. ) generand astfel un tratament mai eficient, cu rezultate mai bune.